iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Έλληνες Επίλεκτοι
και Αστυνομία παίζουν
για το Μάτι


Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι μνήμης για τις 99 ψυχές που χάθηκαν στην πύρινη καταιγίδα στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι διεξάγεται την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Στις 2 και μισή το μεσημέρι στο γήπεδο του Παναθηναικού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αγωνίζονται οι ομάδες Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και οι βετεράνοι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας.

Πριν τη σέντρα θα τιμηθεί με ειδική πλακέτα ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά του και την ιδιαίτερη συμβολή του στην ανακούφιση των πυροπαθών της πληγείσας περιοχής.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Γιάννης Δρακόπουλος μαζί με τους προπονητές συγκροτούν για πρώτη φορά ομάδα βετεράνων. Με τους Έλληνες Επίλεκτους θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, οι βετεράνοι του αθηναικού ποδοσφαίρου Δημήτρης Κοτούζας, Βασίλης Μαυρογιάννης, Άκης Σύρμας και Κώστας Κατσιάδας, ο προιαστάμενος ροής προγράμματος του Star Άρης Καραίσκος, o Σταμάτης Δαφνής από τις ΣΤΑ.ΣΥ. και ο δημοσιογράφος, αρχηγός της ομάδας Αργύρης Κωστάκης.