iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Ήλιος χαράς στο
τουρνουά της ΕΠΟ
στο Ν. Βουτζά (άλμπουμ)


Η χρονιά κλείνει με ό,τι πιο όμορφο, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο. Ο καιρός με τη λιακάδα και την ήπια θερμοκρασία ήταν σύμμαχος στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νέο Βουτζά όπου διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου 5 επί 5 από τον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, τον Δήμο Μαραθώνα και την ΕΠΟ με τη συνδρομή του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου με σκοπό να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών.

Γκολ, φωνούλες, αγκαλιές, χειροκροτήματα, μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα με η λάμψη των βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας και των προπονητών να ''πυροδοτούν'' τον ''πύραυλο'' χαράς και αγάπης με άξονα το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο με την ακατανίκητη δυναμή του.

Ήταν όλοι σε αυτή τη ''μαγική'' γιορτή''. Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς που καλωσόρισε παιδιά, γονείς και διεθνείς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο γενικός γραμματέας του δήμου και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Χαχολάκης και Σάββας Αραπκιλής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, από το πολιτιστικό του ΔΟΠΑΠ η Μελίνα Κρόκου, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας Σπύρος Μαυρολέων.

Μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου με προεξάρχοντα τον ομοσπονδιακό προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, τον βοηθό του Άγγελο Μπασινά και τους προπονητές κλιμακίων των εθνικών ομάδων Γιάννη Γκούμα, Αντώνη Νικοπολίδη και άλλους. Επίσης ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Σπύρος Λιβαθινός ο οποίος έγινε ''μαγνήτης'' για όλους καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Όλοι έτρεξαν κοντά του να τον αγκαλιάσουν και να θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να του ευχηθούν ''με το καλό δήμαρχος Μαραθώνα". Ο κ. Λιβαθινός χαμογελώντας απαντούσε σε όλους ''δεν έχω ανακοινώσει τίποτα επισήμως, εδώ είμαι για να πάρω χαρά από τα παιδιά και να συναντήσω καλούς φίλους από τα γήπεδα που περάσαμε αξέχαστες στιγμές είτε στο πρωτάθλημα είτε με την εθνική ομάδα".

Το τουρνουά ήταν εκπληκτικό με τα παιδιά να καταχαίρονται το ποδόσφαιρο και τους μεγάλους να τα θαυμάζουν. Αυτά είναι το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.