Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Έδειξε τα δόντια του''
στην πρεμιέρα ο
Γιώργος Χριστόπουλος


Στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου ''Ωκεανίς'' με δεκάδες φίλους του ακόμη και έξω γιατί δεν χωρούσαν, ο Γιώργος Χριστόπουλος ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιοτητά του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας Ραφήνας Πικερμίου στις δημοτικές εκλογές του Μαίου.

Ήταν αναμφισβήτητα μια δυναμική επανεκκίνηση. O κ. Χριστόπουλος σε ευρωπαικά πρότυπα μπροστά σε οθόνη power point και με ασύρματο μικρόφωνο καλωσόρισε τους επισήμους που τον τίμησαν με την παρουσία του αλλά και τις δεκάδες πολίτες που έσπευσαν να τον στηρίξουν στην ομιλία του.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ''Δημοτική Αλλαγή'' απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση για συνεργασία  στους άλλους συνδυασμούς. ''Να πορευτούμε όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στον δήμο, από σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση'' είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι ήταν παρόντες και έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής ως εκπρόσωπος του επικεφαλής της Νέας Αρχής Βασίλη Πιστικίδη (παρών και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης) και ο επικεφαλής της Συμμαχίας Δημιουργίας Δαμιανός Φαφούτης.

Ο κ. Χριστόπουλος τόνισε ''πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου, στη δύναμη του πολίτη. Είμαι ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης όχι για προσωπικό απωθημένο αλλά για να συνεχίσω το μεγάλο έργο που άφησα στη μέση.

Ιδιαίτερα συγκινητική και φορτισμένη η στιγμή της αναφοράς στην οικογενειά του τον γιό του Χάρη και την κόρη του Μαρία που ήταν κοντά του αλλά και στη συζυγό του Σουζάνα την οποία όπως είπε "θα έχω δίπλα μου στη νίκη τον Μάιο".

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Αλέξανδρου Καραμανλή γιού του πρώην πρωθυπουργού, τον οποίο ο κ. Χριστόπουλος χαρακτήρισε ''μικρό γιό του''. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής διακριτικά χαμογέλασε στον κ. Χριστόπουλο ακούγοντας το ονομά του.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Πατούλης στενός φίλος του κ. Χριστόπουλου, τον οποίο εγκωμίασε στην ομιλία του και ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. Διακρίναμε ακόμη τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, την πρόεδρο της τοπικής επιτροπής της ΝΔ Δέσποινα Γκικάκη, τους πρώην αντιδημάρχους Κατερίνα Παπαδοπούλου και Σπύρο Κάρλο, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη Δύναμη Ανάπτυξης Δημήτρη Καρασταμάτη, τον σχεδιαστή μόδας Γιάννη Γαλάτη και πολλούς άλλους.