iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Η Ιωάννα Χουντουμάδη
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


'Ενας επίγειος παράδεισος σε καθεστώς απομόνωσης και εγκατάλειψης. Μια περιοχή σπάνιου φυσικού κάλους που αντί να αναδειχτεί σε «διαμάντι» του Δήμου Μαραθώνα, παλεύει να επιβιώσει όντας ο τελευταίος τροχός της αμάξης της κεντρικής διοίκησης του Δήμου μας, σημειώνει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Ο Βαρνάβας αποτελεί εδώ και 24 χρόνια κομμάτι της ζωής της Ιωάννας Χουντουμάδη και πλέον αναγάγει την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί του και σε προσωπικό της στοίχημα.

Απόφοιτος του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών και της Ελληνικής Σχολής Τουρισμού και με σταδιοδρομία 37 ετών στον διπλωματικό τομέα – κατά τη διάρκεια της οποίας  συνεργάστηκε στενά με τα Υπουργεία Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας & Πρόνοιας, Δικαιοσύνης – η Ιωάννα Χουντουμάδη διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση προγραμμάτων εξυπηρέτησης ξένων υπηκόων που ζουν ή επισκέπτονται τη χώρα μας, στο χειρισμό πολύπλοκων και ευαίσθητων υποθέσεων που απαιτούν πλήρη εξοικείωση της ελληνικής νομοθεσίας με αυτή ξένων χωρών και στην παροχή υπηρεσιών αναψυχής και εκπαίδευσης ξένων επισκεπτών.

Με συμμετοχή σε δεκάδες σεμινάρια, εντός και εκτός Ελλάδος, η Ιωάννα αποτελεί μέλος της ιδρυτικής ομάδας της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, εξαιρετικά σημαντικό στέλεχος στη διαμόρφωση του αναπτυξιακού προγράμματος του συνδυασμού μας για τον Βαρνάβα και τον τουρισμό και θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Εύχομαι το 2019 ο διάλογος και η συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων του Δήμου Μαραθώνα, να αποτελέσουν την δύναμη ανάπτυξης για τον τόπο μας, μέσα στο σημερινό τοπίο της κρίσης και απαξίωσης αξιών.

Οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να προσπαθήσουμε ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να επανακτήσει την αποτελεσματικότητα της μέσω κοινών στόχων και συστράτευσης, με γνώμονα τη συνεπή και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της και την ποιοτική εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ας ξεπεράσουμε τους φόβους μας, την απώλεια θάρρους, ελπίδας και εμπιστοσύνης. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα και πάντα υπάρχουν διέξοδοι και λύσεις που μόνο εμείς οι ενεργοί πολίτες μπορούμε να βρούμε για να βελτιωθούν τα πράγματα. Ελπίδα και δράση όταν συμβαδίζουν γεννούν γνώση και αίσθημα ελευθερίας.

Ας σταματήσουμε να υφιστάμεθα τις αδικαιολόγητες ελλείψεις υποδομών, υπηρεσιών και υποβάθμισης του Δήμου μας. Ας επιλέξουμε τον άνθρωπο που μπορεί να δώσει έννοια και ουσία στις λέξεις, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, ανάπτυξη, δημιουργία, σαν μια αληθινή ΣΥΜΜΑΧIΑ πολιτών του Δήμου μας, τον Σπύρο Λιβαθινό.