iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
''Απαντάμε με δουλειά
στα προβλήματα''


''Απαντάμε με σκληρή και συστηματική δουλειά στα προβλήματα του δήμου'' τόνισε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς στην παρουσίαση του απολογισμού έργου της διετίας 2017-2018.

Ο κ. Μπουρνούς ενώπιον μιάς κατάμεστης αίθουσας σε ξενοδοχείο της Ραφήνας, παρουσίασε μία προς μία τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής, ενώ έδωσε και το στίγμα των έργων πνοής που έρχονται, ολοκληρώνονται και σχεδιάζονται.

''Δεν είμαστε Μονοπρόσωπη ΕΠΕ'' επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρνούς, ευχαριστώντας τους αντιδημάρχους, τους εργαζομένους στον δήμο, τον ΔΟΠΑΠ, το Φίλιππος Καβουνίδης  και τη Δημοτική Επιχείρηση. ''Δεν κοιτάζω ποτέ πίσω γιατί μόνο το μπροστά μας ενώνει'' υπογράμμισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ''αθόρυβα και νοικοκυρεμένα κάθε ημέρα παράγουμε έργο, δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις, η παρουσία μας σε κάθε γωνιά είναι έντονη''. Η ομιλία του δημάρχου διεκόπτετο από χειροκροτήματα σε ορισμένα σημεία που γινόταν αναφορά σε σημαντικά έργα.

Είναι χαρακτηριστικό της προσέλευσης του κόσμου ότι δεν χωρούσαν στην κυρίως αίθουσα και βγήκαν στην παράπλευρη καθώς και στο χολ όπου υπήρχε οθόνη με την ομιλία του κ. Μπουρνούς σε απ ευθείας μετάδοση.