iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο Γεράσιμος Βουδούρης
για τον πολιτικό
''χειμώνα'' στη Ραφήνα


Εδώ και αρκετές ημέρες εχει μία βαρυχειμωνιά στην πόλη μας πρωτόγνωρη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Σε αυτόν τον βαρύ χειμώνα που ζούμε έρχεται να προστεθεί και ένας επίσης βαρύς πολιτικός χειμώνας. Μια γκρίζα ατμόσφαιρα που την δημιουργούν πράξεις και συμπεριφορές μερικών απο όσους ασχολούμαστε με τα κοινά σε αυτή την πόλη. Συμπεριφορές απίθανες ,΄΄δεν είσαι μαζί μου και δεν με υποστηρίζεις; δεν σε χαιρετάω, ούτε καλημέρα΄΄. Βλέπουμε να γράφονται στα διάφορα sites άρθρα και ατάκες που προκαλούν θυμηδία, θλίψη,και άλλοτε ερωτηματικά για το σκεπτικό προσέγγισης διαφόρων θεμάτων.Γράφτηκε οτι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε οτι΄΄δεν πρέπει να ξεχαστούν τα θύματα της 23ης Ιουλίου΄΄και αναρωτιέσαι είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος σε αυτή την πόλη οτι θα ξεχαστούν 100 άνθρωποι που έφυγαν άδικα απο εγκληματική αμέλεια στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς;επειδή δεν στήθηκε ενα άγαλμα εκεί που ήθελε ένας σύλλογος; ενώ προ μηνών έχει αποφασίσει το  ΔΣ ομοφώνως για την δημιουργία μνημείου και ορισμό της 23ης Ιουλίου ως ημέρα μνήμης και πένθους;.
Απο το 2014 ολο το εκλογικό σώμα γνώριζε οτι η παρούσα Δημοτική Αρχή προέκυψε απο την συνεργασία δυο παρατάξεων,οι οποίες μάλιστα είχαν γνωστοποιήσει και το μοίρασμα της Δημαρχιακής θητείας. Στις 17 Φεβρουαρίου ακούμε απο τον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς τον απολογισμό της δικής του 2ετούς θητείας, πλούσιος σε έργα και αποτέλεσμα και με αναφορές αναπτυξιακών έργων για το μέλλον. Γνωρίζοντας πολύ καλά την Δημόσια Διοίκηση ξέρω οτι για την πραγματοποίηση δημόσιων έργων χρειάζεται σημαντικός χρόνος απο τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποιησή τους. Κάποια έργα απο αυτά είχαν σχεδιαστεί την πρώτη Δημαρχιακή περίοδο, κάποια αποφασίστηκαν ομοφώνως και άλλα τα περισσότερα κατά πλειοψηφία στην δεύτερη Δημαρχιακή περίοδο,αναρωτιέμαι λοιπόν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που απουσίασαν δεν θέλουν να υποστηρίξουν το έργο  τους μικρό ή μεγάλο;
Η Χθεσινή ημέρα ηταν μια ηλιαχτίδα για την πόλη μας,που στέλνει ένα μήνυμα οτι ολοι μαζί μπορούμε να φέρουμε  την αναπτυξιακή Άνοιξη και Ευρωπαική εξέλιξη στο Δήμο μας.
Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑς ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ