Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης Μπουρνούς:
''Το παν η προσφορά
στην κοινωνία''


''Φιλοσοφία της παραταξής μας της Σύγχρονης Πολιτείας είναι η προσφορά στην κοινωνία'' επισήμανε ο Βαγγέλης Μπουρνούς σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Blue Sky. 

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου τόνισε στον δημοσιογράφο Νίκο Χυδήρογλου ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έγινε το πειραματόζωο για την απλή αναλογική, αναφερόμενος στις επικείμενες κάλπες, προσθέτοντας όμως ότι στον δήμο του υπάρχει η ωριμότητα για συναινέσεις ώστε να πάμε μπροστά. ''Φοβάμαι όμως ότι σε άλλες περιοχές θα υπάρξει κατάρρευση του συστήματος'' εκτίμησε ο κ. Μπουρνούς.

Επανέλαβε ότι το γραφειοκρατικό κράτος εμποδίζει τη σύντομη αναγέννηση των οικισμών Κόκκινο Λιμανάκι και Νέου Βουτζά μετά την καταστροφή και εκτίμησε ότι σε δύο χρόνια θα έχει υπάρξει αποκατάσταση των σπιτιών υπό καλύτερες συνθήκες.

Σημείωσε το μεγάλο πρόβλημα του λιμανιού με το σχεδόν 1.000.000 οχήματα που καθιστούν απαγορευτική τη Ραφήνα έστω και για έναν καφέ, ενώ οραματίζεται όπως είπε να αποκτήσει ξανά η περιοχή την αίγλη της δεκαετίας του 70 και του 80'

Αναφέρθηκε στην έλευση του προαστιακού και της επέκτασης της Αττικής οδού ως το 2023 με την παράλληλη ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού και την απόδοση του παράκτιου μετώπου από το ΤΑΙΠΕΔ στπον δήμο.

Τέλος ο κ. Μπουρνούς εξήρε τις πανελλήνιες επιτυχίες του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, αλλά υπογράμμισε πως το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει σε κακοποιούς αφού συλλαμβάνονται μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να είναι ξανά ελεύθεροι.