iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Πάντζας:
''Είμαι μαζί σας
εργάτης ακούραστος''


Εντυπωσιακή σε συμμετοχή και αμέριστο ενδιαφέρον από τις δεκάδες πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση της διαδικτυακής έρευνας του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ραφήνας Πικερμίου με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'' Σπύρου Πάντζα. 

Ο νυν εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και συγκινημένος τόνισε "με ξέρετε χρόνια, εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είμαι ένας από εσάς και παραμένω μαζί σας εργάτης ακούραστος. Πρέπει να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα για να προσφέρουμε ουσιαστικά στον τόπο''.

Τον κ. Πάντζα προλόγισε η συνυποψήφια με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'' Βίκυ Σαντ, ενώ μετά τον χαιρετισμό του ανέλυσε τα πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας ο πρόεδρος της εταιρίας Alco Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την έρευνα ως διαδραστική προσπάθεια αμφίδρομης επικοινωνίας. Ο κ. Παναγόπουλος εστίασε στις ηλιακές ομάδες που συμμετείχαν στους νεότερους και στους μεγαλύτερους. Συμμετείχαν 753 άτομα, τα 612 από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Οι άνδρες θεωρούν μεγαλύτερο πρόβλημα την έλλειψη στάθμευσης και οι γυναίκες την αστυνόμευση. Το μεγαλύτερο ποσοστό περίπου 70% θεωρεί μείζον θέμα την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού, ενώ σημαντική είναι η διαπίστωση πως οι νέοι διαμαρτύρονται για την αδυναμία παρέμβασης στα κοινά.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς ο οποίος εξήρε τη συνεισφορά του κ. Πάντζα στο να έρθουν σημαντικά κονδύλια στον δήμο από την Περιφέρεια για την κατασκευή αθλητικών χώρων. Ο κ. Μπουρνούς αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα πνοής, όπως ο βιολογικός ο οποίος όπως είπε θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2023 για όλους τους οικισμούς εντός σχεδίου.

Μίλησαν επίσης οι βουλευτές περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος και Γιώργος Πάντζας, ο πατέρας του Σπύρου σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή που ''έκλεψε το χειροκρότημα'' του κόσμου. 

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τους Παναγιώτη Καλφαντή, Μάκη Βουδούρη, Μαρία Μάρκου Ρούση, Μελίνα Κρόκου, Άγγελο Χοβαρδά, Άρης Μπουράνη.