Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δ. Κατσουλάκης
μαζί με τον
Βαγγέλη Μπουρνούς


Ο  Δημήτρης Κατσουλάκης "έδωσε τα χέρια" με το Βαγγέλη Μπουρνούς για την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαίου. Είναι μια δυνατή αυτοδιοικητική ''μπαλωθιά'' που θα ρίξει ο κ. Μπουρνούς στον δρόμο προς τις κάλπες. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου, κάτοικος Διασταύρωσης, πρώην τραπεζικό στέλεχος και γνωστός στα στέκια της Ραφήνας για την κοινωνική του προσφορά, μέσα από την ενασχόληση του με τα κοινά, με την κίνηση συμπόρευσης με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, δίνει το στίγμα της νίκης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Στη δήλωση του χαρακτηριστικά αναφέρει "Η σημερινή δημοτική αρχή με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μπουρνούς απέδειξε ότι στάθηκε επάξια δίπλα στα προβλήματα των πολιτών, έβαλε" πλάτη" να λυθούν και να δρομολογηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομής και έσκυψε πάνω στα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων. Έπραξε ακριβώς αυτό που ζητούν οι πολίτες από αυτούς που έχουν την ευθύνη διοίκησης.
Επέλεξα να συμβάλλω και με τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα του δημάρχου, αγώνα για το αύριο που σχεδιάζεται και υλοποιείται για μια Σύγχρονη Πολιτεία στον τόπο μας.
Καλώ τους πολίτες να μας εμπιστευτούν ξανά γιατί αποδεδειγμένα έχει γίνει πραγματικότητα κάθε δέσμευση απέναντι τους