Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθλητική προσφορά
του Σπύρου Πάντζα
στη Θύελλα


Μια ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού (δεκάδες μπάλες ποδοσφαίρου) έκανε στις Ακαδημίες της Θύελλας Διασταύρωσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας.

Σε μία σεμνή εκδήλωση στο νέο γήπεδο Διασταύρωσης πάνω στην αλλαγή δύο τμημάτων (από τα 8 που έχει η Θύελλα!) ο κ. Πάντζας παρέδωσε τις μπάλες στον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου, παρόντος του Σπύρου Λουκάτου, αλλά και μελών του ΔΣ της ομάδας. 

Ο κ. Λουκάτος αφού ευχαρίστησε τον κ. Πάντζα για την πολύτιμη προσφορά στα παιδιά των Ακαδημιών που καταχειροκρότησαν, επισήμανε κάτι πολύ σημαντικό το οποίο οφείλουμε δημοσιογραφικά να υπογραμμίσουμε. Ο κ. Λουκάτος, σημείωσε πως ο κ. Πάντζας δεν κάνει αυτή την κίνηση για προεκλογικούς σκοπούς και υπενθύμισε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει προβεί και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες, συμπαραστεκόμενος πάντα αθόρυβα τόσο στη Θύελλα όσο και στην προσπάθεια των άλλων αθλητικών σωματείων της περιοχής.

Και ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πάντζα, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως είναι υποχρεωσή του να είναι δίπλα στα αθλητικά σωματεία, καθώς τα θεωρεί υγιή κύτταρα της κοινωνίας, ιδιαίτερα τα τμήματα Ακαδημιών από τα οποία ξεπηδούν οι αυριανοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Ο κ. Πάντζας ανακοίνωσε και την προσφορά δωρεάν προσκλήσεων στα παιδιά των Ακαδημιών για το νεανικό color festival στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέλος σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Βασιλική Σαντ, η οποία τόνισε πως νιώθει συγκινημένη που βρίσκεται κοντά στα παιδιά της Θύελλας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε πριν δεκαετίες ο πατέρας της και η παρουσία της είναι καθαρά συμβολική.

Η κ. Σαντ παραβρέθηκε στη μικρή αυτή γιορτή, στο πλαίσιο της επαφής της με τη νέα γενιά και ένιωσε ικανοποίηση που συμμετείχε στη χαρά των παιδιών.