iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
'' Όλοι μαζί
μπορούμε καλύτερα''


To σημείωμα του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της Σύγχρονης Πολιτείας Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών για το προγραμμά του.

Αγαπητές συμπολίτισσες και φίλες, αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,
Τυπικά στις 26 Μαϊου, όλοι οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου καλούμαστε να εκφράσουμε τη βούληση μας για την μελλοντική πορεία, την προοπτική του δήμου μας.

Επί της ουσίας όμως αυτές τις δημοτικές εκλογές, καλούμαστε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Να δώσουμε μια καθαρή εντολή για τη συνέχιση μιας στρατηγικής ανάπτυξης της περιοχής μας και ενός έργου δρομολογημένων κομβικών υποδομών που έχει ήδη αρχίσει, υλοποιείται και εξελίσσεται.

Γιατί, ευτυχώς και επιτέλους, το μέγα θέμα της αποχέτευσης και η αντιπλημμυρική θωράκιση του τόπου δεν είναι υπόσχεση αλλά έργο που γίνεται πράξη.

Γιατί, ευτυχώς και επιτέλους, η απόδοση του παράκτιου μετώπου στην τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση προχωρά και υλοποιείται.

Γιατί, ευτυχώς και επιτέλους, η έλευση του προαστιακού και η δημιουργία των απαραίτητων οδικών αξόνων για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του 2ου επιβατικού λιμανιού της χώρας, έχουν δρομολογηθεί.

Σήμερα δεν ξεκινάμε από το μηδέν των χρόνιων, άλυτων προβλημάτων που συσσωρεύονταν για δεκαετίες.

Σήμερα, εμείς ως Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών, αποδεικνύουμε διαρκώς ότι είμαστε εδώ, δυναμικά παρόντες, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στα θέματα που τους απασχολούν, όχι ως συμπαραστάτες αλλά ως διαμορφωτές και τροφοδότες αποτελεσματικών λύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, δώσαμε και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύσταση των πληγέντων οικισμών από την ανείπωτη τραγωδία της 23ης – 24ης Ιουλίου 2018, για τη δημιουργία του κατάλληλου θεσμικού πλαισίου, που θα επιτρέπει την ανοικοδόμηση των εντός αλλά και των εκτός σχεδίου περιοχών με τους απαραίτητους περιβαλλοντικούς και πολεοδομικούς κανόνες.

Στο πλαίσιο αυτό προωθούμε και συνεχίζουμε να δίνουμε συνολικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και των γενικότερων υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών. Πολιτιστικών, εκπαιδευτικών παρεμβάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο ψηφιακό βιο-δήμο, που θα αγκαλιάζει όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες και θα σέβεται τις ανάγκες τους, δίνοντας τους πρόσβαση στην πληροφορία.

Για να γίνουν όλα αυτά, χρειάστηκε να συναντηθούν άνθρωποι, που έβαλαν το εμείς πάνω από το εγώ, και έδωσαν προτεραιότητα σε αυτά που τους ενώνουν.

Έτσι διαμορφώθηκε μια δυνατή, πολυσυλλεκτική ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων, με όραμα και σχέδιο για τον τόπο.

Μια ομάδα με γνώση, δυνατότητες, ικανότητες και όρεξη για δουλειά, που μπορεί αποδεδειγμένα να κάνει πράξη κάθε λέξη του προγράμματος μας, μεθοδικά, ρεαλιστικά με τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους και περιβαλλοντική αντίληψη.

Μια ομάδα ανθρώπων που αντιπροσωπεύουμε κάθε γωνιά της Ραφήνας και του Πικερμίου, με διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μακριά από παραταξιακές και κομματικές αγκυλώσεις, και από πελατειακές εξαρτήσεις.

Μια ομάδα με αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση, ικανή να δημιουργεί νέες διαδρομές ξεπερνώντας γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Αυτή η ομάδα πιστεύουμε ότι αξίζει και δικαιούται τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Για να υλοποιήσουμε με τη δική σας συμμετοχή, τους στόχους που μαζί καθημερινά αναδιαμορφώνουμε.
Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε με συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών, μια πραγματικά Σύγχρονη Πολιτεία, για μας και τα παιδιά μας.

Γιατί καθένας που νοιάζεται τον τόπο του, ξέρει πως.. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

https://sigxronipolitia.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83/