iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

25χρονος φοράει
μόνο ρούχα
εποχής !


Στον 21ο αιώνα, όλα αλλάζουν με ταχύτητα αστραπής.

Οι influncers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλάζουν τις τάσεις, τόσο γρήγορα που πολλές φορές δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε. Υπάρχει όμως ένας influencer διαφορετικός από τους άλλους, που όχι μόνο σνομπάρει την μόδα, αλλά είναι ένα σύγχρονος δάντης.

Υπάρχουν infuencers που επηρεάζουν θετικά τον κόσμο κι άλλοι που προκειμένου να συγκεντρώσουν λίγους παραπάνω οπαδούς κάνουν ότι βλακεία τους έρθει στο μυαλό. Ο 25χρονος Ζακ Πινσέντ, από το ανατολικό Σάσεξ, όμως, έκαψε το μοναδικό τζιν παντελόνι του όταν ήταν μόλις 14 ετών, και φοράει μόνο ιστορικά ρούχα την τελευταία δεκαετία λέγοντας μάλιστα, πως μόνο έτσι νιώθει άνετα στον 21ο αιώνα. Τα συνηθισμένα καθημερινά ρούχα για τον infuencer που ακολουθεί το δικό του στυλ, περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες ιππασίας μέχρι το γόνατο, ένα φλοράλ γιλέκο και σακάκι ιππασίας με μύτες.


Ο Ζακ, που ζει στο Χόουβ, έχει κερδίσει ένα μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 141.000 ακόλουθους, που λατρεύουν να χαζεύουν τις εμφανίσεις του που θυμίζουν περίοδο Αναγέννησης και τα οποία ράβει μόνος του. Όπως λέει: «Είναι δύσκολο για τους άνδρες, δεν μπορούμε να εκφράσουμε τόσο εύκολα την υπερβολή και την αφθονία, αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω και το κάνω μόνο για την δική μου ευχαρίστηση».
Ο 25χρονος Ζακ έκαψε το μοναδικό του τζιν σε ηλικία 14 ετών, όταν ανακάλυψε ένα κουτί με παλιά ρούχα του προπάππου του
Στα 14 του έκαψε το μοναδικό παντελόνι τζιν που είχε

Η εμμονή του με τα ιστορικά ρούχα ξεκίνησε όταν ήταν 14 ετών και η οικογένειά του ετοιμαζόταν να μετακομίσει, και έπεσε επάνω σε ένα κουτί γεμάτο με κουστούμια του προπάππου του. Προς μεγάλη του ικανοποίηση, τα ρούχα του εφάρμοζαν τέλεια και άρχισε να τα φοράει όσο περισσότερο μπορούσε.