iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή
μόλις 20 ετών
γνωστός ηθοποιός


Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του Χόλιγουντ από την ξαφνική απώλεια του 20χρονου ηθοποιού Κάμερον Μπόις.

Ο νεαρός είχε γίνει γνωστός από σειρές της Disney όπως «Η επόμενη γενιά» (Descendants)  και «Jessie» και ειδικότερα από τη συμμετοχή του στην ταινία οι «Μεγάλοι» (Grown ups), όπου έκανε τον γιο του Άνταμ Σάντλερ και της Σάλμα Χάγιεκ.

 

Την είδηση έκανε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, μέλος της οικογένειας του.

Ο νεαρός πέθανε στον ύπνο του ύστερα από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν μετά από επέμβαση που έκανε για ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο λάμβανε θεραπεία.

Όπως είπε και ο συγγενής της οικογένειας που έκανε την ανακοίνωση: «Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί χάσαμε τον Κάμερον. Ο κόσμος πλέον έχασε ένα από τα πιο λαμπερά του φώτα, αλλά το πνεύμα του θα ζει μέσα από την ευγένεια και την συμπόνια όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι και θα θέλαμε να σεβαστείτε αυτές τι σπαρακτικές στιγμές που ζούμε και την ιδιωτικότητα σ' αυτές τις δύσκολες ώρες, όπου θρηνούμε τον αγαπημένο μας γιο και αδερφό».

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συναδέλφους του και στα εκατομμύρια των θαυμαστών του, που θρηνούν για την πρόωρη απώλεια του Κάμερον. Ειλικρινά θα μας λείψει», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Disney.