iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Πέταξε ψυγείο σε
γκρεμό Τον ''τσίμπησαν''
και τον έβαλαν ...


Άνδρας έχασε τη δουλειά του σε κατάστημα ηλεκτρικών στην Ισπανία όταν διέρρευσε στα social media βίντεο με εκείνον να πετά ψυγείο στο γκρεμό.

Την ίδια ώρα, αντιμετωπίζει χρηματική ποινή ύψους ως και 45.000 ευρώ.

Το βίντεο διέρρευσε στο social media και γρήγορα τράβηξε την προσοχή της Πολιτοφυλακής που αναζήτησε και εντόπισε τον άνδρα που έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο άνδρας διετάχθη από τις αρχές να επιστρέψει στο σημείο που πέταξε το ψυγείο και να το ανασύρει και πάλι στο οδόστρωμα.
Επιπλέον, ο άνδρας θα έρθει αντιμέτωπος με την ισπανική δικαιοσύνη με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι δυνατό να του επιβάλουν χρηματική ποινή ως και 45.000 ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εταιρία ηλεκτρονικών ειδών στην οποία και εργαζόταν ο άνδρας αποφάσισε να τον απολύσει.


Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης και μέλη της Πολιτοφυλακής να ανασύρουν το ψυγείο από τον γκρεμό
Με αντιμετωπίζουν πιο αυστηρά από δολοφόνους, λέει ο άνδρας στην Ισπανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καντίνα για παγωτό με... οικολογική συνείδηση -Ο, τι πρέπει για το καλοκαίρι
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 27|06|2019 | 09:57

Οικολογικό SOS -Πρωτοφανής η σημερινή υπερθέρμανση του πλανήτη, λέει οι ειδικοί
GREEN 25|07|2019 | 10:43
«Σκέφτηκα πως στο τέλος του γκρεμού υπάρχει χωματερή και ήθελα να δω πως είναι να πέφτει (το ψυγείο). Δεν ήθελα να προκαλέσω κάποια ζημιά» λέει σήμερα ο άνδρας σε δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα. Ο άνδρας εμφανίζεται μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ όπως λέει θέλει να περάσει όλη αυτή η ιστορία, ώστε να μπορέσει να συνεχίζει τη ζωή του.

Ο απολυμένος πλέον εργαζόμενος δηλώνει πως δεν είχε σκοπό να αναρτήσει το βίντεο και πως τόσο εκείνος, όσο και ο φίλος του που κατέγραφε το βίντεο το διαμοιράστηκαν μόνο μέσω Whats’App και δεν γνωρίζουν πως διέρρευσε στα social media. «Με χτυπάνε πιο βάναυσα από τους δολοφόνους, τους πολιτικούς ή τους κλέφτες» λέει ο άνδρας για όσα ακολούθησαν της δημοσιοποίησης του βίντεο.


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/andras-ispania-apolyetai-petaxe-psygeio-sto-gkremo