iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Η ανθοδέσμη του
Πούτιν στη Μπριζίτ
Μακρόν (εικόνα)


Είναι γνωστή η αδυναμία του στο γυναικείο φύλο και το απέδειξε ως γνήσιος «κύριος» στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε μπροστά στον Γάλλο ομόλογό του και τη σύζυγό του, Μπριζίτ, κρατώντας ένα μπουκέτο τραιντάφυλλα, το οποίο πρόσφερε στην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Côte d’Azur, προκειμένου να συζητηθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο μεγάλων δυνάμεων. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε με άδεια χέρια, επιφυλλάσσοντας μία έκπληξη στην Μπριζίτ Μακρόν.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο Ρώσος πρόεδρος σχεδόν έτρεξε προς το μέρος της συζύγου του Εμανουέλ Μακρόν και της πρόσφερε το μπουκέτο με τα πανέμορφα τριαντάφυλλα, πριν ακόμα χαιρετήσει τον Γάλλο ομόλογό του.

Η 66χρονη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, που στεκόταν δίπλα τον 41χρονο πρόεδρο και σύζυγό της, έδειξε προς στιγμή να αιφνιδιάζεται και να αντιδρά αμήχανα. Σε δευτερόλεπτα όμως αντέδρασε και δέχτηκε με ευχαρίστηση το εκτός πρωτοκόλλου δώρο του Ρώσου προέδρου, τον οποίο ασπάστηκε πριν τον... παραδώσει στον Εμανουέλ Μακρόν.