iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Ο Μπόρις Τζόνσον
με το πόδι στο
τραπεζάκι (εικόνα)


Μια απίστευτη σκηνή κάνει σήμερα τον γύρο των μέσων ενημέρωσης που απεικονίζει το κλίμα της κρίσιμης συνάντησης Μακρόν-Τζόνσον, στο Παρίσι, για το brexit.

Στη φωτογραφία που διένειμε το Pool της Γαλλικής προεδρίας και μέσω του Associated Press σε όλο τον κόσμο, ο βρετανός πρωθυπουργός εικονίζεται να συνομιλεί χαριεντιζόμενος με τον Γάλλο πρόεδρο για το επικείμενο brexit.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μπορεί να χρειάστηκε σχεδόν έναν μήνα για να κάνει το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό, όμως φαίνεται ότι αισθάνθηκε αμέσως σαν στο σπίτι του μόλις μπήκε στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο, αφού δεν δίστασε να απλώσει τα... πόδια του στα έπιπλα.
Ο Τζόνσον, που ουδέποτε ντράπηκε να κάνει τον γελωτοποιό κατά τη διάρκεια της πολιτικής καριέρας του, αστειεύτηκε με τις κάμερες και ακούμπησε για λίγα δευτερόλεπτα το πόδι του στο τραπεζάκι του καφέ που βρισκόταν ανάμεσα στις πολυθρόνες όπου καθόταν ο ίδιο και ο οικοδέσποτης του, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Στη συνέχεια χαιρέτισε με ένα νεύμα τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στην αίθουσα.