iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική
ιστορία ζωής
της Ντέμυ Μουρ


Σοκαριστικά είναι όσα αποκαλύπτει για τη ζωή της η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Inside Out», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, η 56χρονη σήμερα ηθοποιός αναφέρει ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 15 ετών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του δράστη.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω. Κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει», τονίζει για τα εξαιρετικά δύσκολα χρόνια που έζησε με τους χίπις και ναρκομανείς γονείς της.

Με αυτά τα βιώματα μπήκε και η ίδια στον φαύλο κύκλο του αλκοολισμού από τα 20  χρόνια της.

Αποκάλυψε, ακόμη, πως το 2004 όταν ήταν ζευγάρι με τον Άστον Κούτσερ, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε στον έκτο μήνα της. Τότε, η ηθοποιός άρχισε να πίνει και να κατηγορεί τον εαυτό της. Το 2005 το ζευγάρι παντρεύτηκε και προσπάθησε να κάνει και πάλι παιδί με θεραπεία γονιμότητας και άλλα φάρμακα, που όμως ήταν ανεπιτυχής. Το 2011 έμαθε ότι ο Άστον την απατούσε και, έτσι, χώρισαν οριστικά.

Λόγω του εθισμού της διαταράχθηκαν οι σχέσεις της με τις τρεις κόρες της από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, αλλά και με τον ίδιο. Βρέθηκαν απέναντί της και ήταν αυτός ο λόγος που την «ταρακούνησε» και αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το 2012.

Για τον το γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, αναφέρει πως εκείνος δεν ήθελε να δουλεύει, αλλά της έλεγε να μείνει στο σπίτι και να μεγαλώσει τις κόρες τους.

 ΠΗΓΗ aixmi.gr