iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ίσως είναι
η πιο τραγική
ιστορία αγάπης


Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου – υποβρύχια - θέλησε να κάνει ένας άνδρας από την Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στην αγαπημένη του, αλλά απέβη μοιραία, καθώς πνίγηκε.

Ο Στιβ Γουέμπερ και η Κενέσα Αντουάν έκαναν διακοπές στην Τανζανία και διέμεναν σε ένα ξύλινο σπιτάκι με το υπνοδωμάτιο να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού, στο νησί Πέμπα.
Ο νεαρός άνδρας σκέφτηκε να κάνει μια διαφορετική πρόταση γάμου, μέσα από το νερό. Έτσι, την Πέμπτη έκανε κατάδυση κρατώντας ένα χειρόγραφο σημείωμα μέσα σε πλαστική θήκη μπροστά από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας προτού ανοίξει το κουτί και της δείξει το δαχτυλίδι, όπως δείχνει το βίντεο που ανάρτησε η Αντουάν στο Facebook την Παρασκευή.
Το τρυφερό μήνυμα του ερωτευμένου άνδρα έγραφε: «Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου τόσο πολύ ώστε να σου πω όλα όσα αγαπάω σε σένα. Αλλά... όλα όσα αγαπώ σε σένα είναι πως σε αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θα ήθελες, σε παρακαλώ να γίνεις γυναίκα μου; Θα με παντρευτείς;».
Δυστυχώς όμως, ο Γουέμπερ δεν τα κατάφερε μετά την πρόταση γάμου, να επιστρέψει στην επιφάνεια και πνίγηκε, όπως έγραψε σε επόμενη ανάρτησή της η κοπέλα του. «Δεν βγήκες ποτέ από τα βάθη της θάλασσας και ποτέ δεν έμαθες την απάντησή μου. Ναι! Ναι! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!!!» έγραψε και συνέχισε: «Ποτέ δεν καταφέραμε να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας μετατράπηκε στην χειρότερη, με την πιο σκληρή τροπή της τύχης που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα προσπαθήσω να βρω παρηγοριά στο γεγονός ότι απολαύσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες τις τελευταίες ημέρες και ότι ήμασταν και οι δύο τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι στις τελευταίες μας στιγμές μαζί».
Το κατάλυμα στο οποίο διέμενε το ζευγάρι εξέδωσε μαι δήλωση το Σάββατο επιβεβαιώνοντας το θάνατο του νεαρού άνδρα. «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τις προσευχές μας στην κοπέλα, τις οικογένειες και τους φίλους που επηρεάστηκαν από αυτό το τραγικό ατύχημα» ανέφερε ο Μάθιου Σάους, διευθύνων σύμβουλος του θέρετρου.