iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Θανατοποινίτης
ζήτησε για τελευταίο
γεύμα 11 φαγητά!


 

Το πιο πλούσιο τελευταίο γεύμα ζήτησε ένας θανατοποινίτης στην Τζόρτζια.

Ο λόγος για τον Ray Jefferson Cromartie, ο οποίος το 1997 καταδικάστηκε σε θάνατο για την δολοφονία του Richard Slysz και είναι προγραμματισμένο να εκτελεστεί την Τετάρτη.

Έτσι, οι υπεύθυνοι των φυλακών τον ρώτησαν για το τί θα ήθελε να περιλαμβάνει το τελευταίο του γεύμα και τα όσα τους ζήτησε ο 52χρονος, πραγματικά τους άφησε άφωνους.

Και αυτό γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξέφρασε την επιθυμία να φάει 11 διαφορετικά φαγητά.

Συγκεκριμένα λοιπόν ζήτησε: μπριζόλα, αστακό, mac 'n cheese, σνίτσελ, ρύζι με σάλτσα, σάντουιτς με μπριζόλα και τυρί, ένα διπλό cheeseburger, πατάτες τηγανητές, μία ειδική σαλάτα, ένα μιλκσέικ φράουλα και ένα κέικ.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, ο Ray Jefferson Cromartie εκμεταλλεύτηκε το γεγονός οτι σε αντίθεση με τις άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, στην Τζόρτζια δεν υπάρχει οικονομικός περιορισμός κόστος του τελευταίου γεύματος που θα ζητήσει ο εκάστοτε θανατοποινίτης.

Βέβαια υπάρχει και η ακριβός αντίθετη περίπτωση. Αυτή του Don Johnson, ο οποίος ζήτησε το τελευταίο του γεύμα να δοθεί σε άστεγους.

Για την ιστορία πάντως, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας, ο Ray Jefferson Cromartie, ουδέποτε έχει παραδεχθεί οτι όντως σκότωσε τον Richard Slysz.