iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Μακελειό Νεκρά από
πυροβολισμούς πέντε
μέλη οικογένειας


Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη συνοικία του Σαν Ντιέγκο, Πάρανταϊς Χιλς, καθώς πενταμελής οικογένεια βρήκε τραγικό τέλος στο ίδιο της το σπίτι ύστερα από περιστατικό πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Los Angleles Times, εκτιμάται ότι μέλος της οικογένειας άνοιξε πυρ εναντίον των υπολοίπων και αργότερα πέθανε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για αυτοκτονία.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν νεκροί ένα τρίχρονο αγοράκι, η 29χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας. Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν, τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ένας πεντάχρονος και μια εννιάχρονη, που λίγο αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος είναι νεκρός.

To τραγικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε συγκρότημα κατοικιών,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχουν  και τραυματίες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου έγινε το φονικό. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η οικογένεια φαινόταν ήσυχη, ενώ τα παιδιά συχνά έπαιζαν στον κήπο με τα ποδήλατα και τον σκύλο τους. 

To πρώτο τηλεφώνημα  στις αρχές έγινε στις 06:49, τοπική ώρα, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονταν θόρυβοι που παρέπεμπαν σε καβγά. 

Συγγενής της τραγικής οικογένειας, που ήταν και γείτονάς τους, κάλεσε το νούμερο έκτακτης ανάγκης 911, για να ειδοποιήσει ότι άκουσε διαπληκτισμούς και πυροβολισμούς .