Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απίθανο γράμμα
στον Άι Βασίλη που
έρριξε το διαδίκτυο


Ανεπανάληπτο γράμμα 10χρονης στον Άγιο Βασίλη ρίχνει το διαδίκτυο!

Τη viral λίστα δημοσίευσε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πατέρας του κοριτσιού, το οποίο, αν και μόλις 10 ετών, μάλλον έχει πολύ εκλεκτά γούστα ή πιστεύει ότι οι γονείς της είναι γόνοι... Κροίσου! Ανάμεσα σε αυτά που ζητάει η μικρούλα, ξεχωρίζει το iPhone 11, ενώ φαίνεται ότι έχει και εξαιρετικό γούστο στη μόδα, αφού ζητάει και μια τσάντα Chanel, αλλά κι ένα ζευγάρι Gucci slides.

Βέβαια, δεν παραλείπει να ζητήσει και 4 χιλιάδες δολάρια σε ρευστό, υποθέτουμε για shopping therapy με φίλες, ενώ -ως γνήσια νοικοκυρά που θέλει να κρατά τα ρούχα της αψεγάδιαστα- ζητά και... απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Στη λίστα συναντάμε επίσης: ένα αληθινό λαγουδάκι για κατοικίδιο (και ρούχα για να το ντύνει εννοείται), προϊόντα μακιγιάζ και άρωμα (για να εμπλουτίσει το... νεσεσέρ της), καινούρια ρούχα και κοσμήματα, για να τα συνδυάσει με τα νέα Gucci, αλλά και διάφορες κούκλες, αφού παραμένει κοριτσάκι! Τέλος, νέα σεντόνια κι ένα ξυπνητήρι.

Αν προσθέσει κανείς όλα τα δώρα, το ποσό φτάνει τα χιλιάδες ευρώ!

Μέσα σε λίγες μέρες, η δημοσίευση έχει ξεπεράσει τα 23 χιλιάδες retweets και τα 124 χιλιάδες like, ενώ χρήστες του Twitter ευχήθηκαν στον πατέρα «Καλή επιτυχία» και να κερδίσει το λαχείο. Άλλη λύση για να πραγματοποιήσει κατά γράμμα τη λίστα του Άγιου Βασίλη μάλλον δεν υπάρχει!