iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

ΝΟΚΙΑ 3310
Το θρυλικό κινητό
που έγραψε ιστορία


Το αγαπημένο κινητό όλων μας. Δε νοείται άνθρωπος που έζησε τη νιότη του στα ‘90s και δεν είχε στην κατοχή του το θρυλικό ΝΟΚΙΑ 3310.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως χάρη σ’ αυτό, τα καταστήματα έκαναν «χρυσές δουλειές» με τις πολύχρωμες προσόψεις που όλοι έσπευσαν να αγοράσουν. Ήταν και θέμα στυλ όσο να πεις… Αν επανακυκλοφορήσει, είμαστε αποφασισμένοι να το αγοράσουμε, έτσι, μόνο και μόνο για να θυμηθούμε τα καλύτερά μας χρόνια.

Φτάσαμε στο 2017 και για ακόμα μία φορά νιώθουμε την ανάγκη να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να ταξιδέψουμε στα ‘90s. Η νοσταλγική μας διάθεση δεν εμφανίστηκε, όμως, τυχαία.

Αφορμή, στάθηκαν οι φήμες περί επανακυκλοφορίας του θρυλικού ΝΟΚΙΑ 3310, που αποτέλεσε το αγαπημένο και πιο στυλάτο κινητό τηλέφωνο των ‘90s και το οποίο πέρασε κάποια στιγμή από τα χέρια όλων μας.

Το αγαπήσαμε, το χιλιοχρησιμοποιήσαμε, δεν το αφήσαμε απ’ τα χέρια μας μέχρι που… παρέδωσε πνεύμα και έκτοτε μείναμε να νοσταλγούμε τη «χρυσή» εκείνη εποχή της τεχνολογίας.

Τότε που η Vodafone ήταν ακόμα Panafon και η Wind Telestet, με όλους εμάς να φλερτάρουμε με εικονομηνύματα και ringtones ελληνικών καψουροτράγουδων με νόημα. Για να μην αναφερθούμε στο θρυλικό «Φιδάκι» που είχε φάει μέρες απ’ τη ζωή μας…