iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός
που έπαιξε στον
τηλεοπτικό ''Χαιλάντερ''


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, ο ηθοποιός Σταν Κιρς, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε αμερικανικές σειρές των ‘90s.

Τον ηθοποιό Σταν Κιρς φαίνεται πως βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα του Κριστίν Γκριν. Όπως μεταδίδει το αμερικανικό TMZ, η αστυνομία έλαβε μια κλήση για το περιστατικό και βρήκε τον ηθοποιό στο μπάνιο του το περασμένο Σάββατο, αφού είχε βάλει τέλος στη ζωή του.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την αγάπη και την υποστήριξη. Δεν κατάφερα να ανταποκριθώ σε όλα τα μηνύματα, τις κλήσεις, τα email – αλλά τα διάβασα και τα άκουσα όλα. Αισθάνομαι περιτριγυρισμένη από αγάπη και θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον κάθε έναν από εσάς» έγραψε στα social media η σύζυγος του ηθοποιού.

Αν και είχε στο ενεργητικό του μια σειρά από εμφανίσεις στην αμερικανική τηλεόραση, ανάμεσά τους και έναν γκεστ ρόλο ως το αγόρι της Μόνικα στην σειρά «Τα Φιλαράκια», ο ηθοποιός Σταν Κρις έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία για τον ρόλο του Ρίτσι Ράιαν, στην σειρά φαντασίας «Χαϊλάντερ».
Το σίριαλ που ακολουθεί την ζωή του αθάνατου Ντάνκαν Μακλάουντ προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αμερικανική τηλεόραση – αλλά και στην Ελλάδα – για έξι σεζόν από το 1992 ως το 1998. Ο Κιρς ανέλαβε τον ρόλο του πιστού φίλου του πρωταγωνιστή, τον ρόλο του οποίου υποδύθηκε ο Άντριαν Πολ, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν και εκείνος με τη σειρά του αθάνατος.

Ο ηθοποιός Σταν Κιρς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε όλες τις σεζόν, ενώ εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο στον τελευταίο χρόνο του «Χαϊλάντερ».

«Αγαπητοί φίλοι, με δραματικό τρόπο χάσαμε τον αγαπημένο μας Σταν Κιρς στις 11 Ιανουαρίου. Θα παραμείνουμε ανενεργοί για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς διαχειριζόμαστε την είδηση και πενθούμε. Ήταν αγαπητός και είμαστε συντετριμμένοι. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας, σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή» γράφουν οι συγγενείς του εκλιπόντος ηθοποιού στο Facebook.