iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Μα 140.000 ευρώ
για ένα ''σπίτι''
18 τετραγωνικά;


Το μικροσκοπικό αυτό σπίτι αποδεικνύει πως η παλιά παροιμία που λέει «Τα καλά πράγματα έχουν μικρή συσκευασία» είναι πέρα για πέρα αληθής.

Το Tiny Heirloom που έχει αναλάβει να κατασκευάζει μικροσκοπικά και ταυτόχρονα πολυτελή σπίτια, κατάφερε να φτιάξει αυτό το σπίτι που κάνει τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους και να αναρωτιούνται πως μπορεί να χωρέσει τόση πολυτέλεια σε τόσο λίγα τετραγωνικά.

Το Εσωτερικό του Αεροπλάνου του αμερικανού προέδρου Τραμπ θα σας καθηλώσει

Το σπίτι που βλέπετε έχει μέγεθος μόλις 18.5 τ.μ. και αποπνέει μια ρετρό πολυτέλεια. Ο σύγχρονος και προσεκτικός σχεδιασμός έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό. Το κεντρικό σημείο του σπιτιού είναι μια ξύλινη πλατφόρμα που φιλοξενεί το κρεβάτι, καθίσματα, τραπέζι και σκάλες – εξαρτάται πάντα από το τι χρειάζονται οι ιδιοκτήτες μια δεδομένη στιγμή. Όταν χρησιμοποιείται ως σκάλα, μπορεί να ανέβει κανείς στον υπερυψωμένο καθιστικό που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατφόρμας.

Τα πιο Υπερβολικά Στολισμένα Σπίτια Είναι Αυτά!

Και γιατί αυτό το μικροσκοπικό σπίτι κοστίζει 140.000 ευρώ; Αφενός είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις στην κουζίνα: έχει μαρμάρινο πάγκο, βαθύ νεροχύτη και ψυγείο και φούρνο σε κανονικό μέγεθος. Όμως εκεί που είναι η πραγματική πολυτέλεια είναι το μπάνιο, όπου δεσπόζει μια καταπληκτική μπανιέρα με πόδια που δεν την συναντάς συχνά ούτε σε μεγαλύτερα σπίτια!

 ΠΗΓΗ SpirosSoulis.com