iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Μακελειό στο Σιάτλ
Ένας νεκρός
πέντε τραυματίες


Πανικός επικράτησε στο Σιάτλ όταν δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ στο κέντρο της πόλης, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας τουλάχιστον πέντε άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, δύο άτομα άρχισαν να πυροβολούν γύρω στις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τραυματισμούς και τον θάνατο ενός ατόμου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει τον δράστη. Εκπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου Χάρμπορβιου, δήλωσε ότι οι τραυματίες ήταν επτά και εισήχθησαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών μετά την επίθεση. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του δράστη και αν το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατία ή κάτι άλλο. Ανάμεσα στους τραυματίες, φέρεται να είναι και ένα παιδί το οποίο δέχτηκε σφαίρα.
Σύμφωνα με το NBC τα θύματα από τους πυροβολισμούς είναι από ηλικίας 9 έως 55 ετών. Μία 55χρονη γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όπως και το 9 χρονών αγόρι που δέχτηκε πυροβολισμούς, σύμφωνα με τις αρχές. Τρία άτομα ακόμη, ένας 35χρονος, ένας 34χρονος και ένας 21χρονης, είναι εκτός κινδύνου, σε σταθερή κατάσταση.