iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Γιατί χρησιμοποιούσε
ελικόπτερο
ο Κόπι Μπράιαντ


Την υπόσχεση πως δεν θα πετούν ποτέ με την ίδια πτήση, είχαν δώσει ο διάσημος μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ με την σύζυγό του Βανέσα.

Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα, το πρωί της Κυριακής όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε μια δύσβατη περιοχή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και της ομίχλης. Στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν άλλα 7 άτομα, φίλοι του σταρ του NBA.
«Ο Κόμπι Μπράιαντ και η Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία πως δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί με ελικόπτερο» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People. Μάλιστα, η πηγή πρόσθεσε πως ο Μπράιαν πετούσε «μόνο» με ελικόπτερα με τον πιλότο Άρα Ζομπαγιάν, που είναι μεταξύ των θυμάτων.
Ο πρώην σταρ του NBA είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως άρχισε να χρησιμοποιεί ελικόπτερα για τις μετακινήσεις του, όταν έπαιζε για τους Los Angeles Lakers, ως έναν τρόπο για να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και λιγότερο χρόνο κολλημένος στην κίνηση.
«Βρισκόμουν μπλεγμένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω, για παράδειγμα, ένα σχολικό αγώνα» είχε δηλώσει στον Άλεξ Ροντρίγεζ το 2018. «Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα και να κάνω προπόνηση και να επικεντρώνομαι στην τέχνη μου, αλλά παράλληλα να μην θέτω σε κίνδυνο τον χρόνο μου με την οικογένειά μου». Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι λοιπόν, κατέφυγα στα ελικόπτερα προκειμένου να μπορώ να είμαι κάπου σε μόλις 15 λεπτά».