iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Κάηκαν σε φλεγόμενο
ΙΧ πατέρας με τα
τρία παιδιά του


Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας πατέρας και τα τρία παιδιά του στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όταν το αυτοκίνητό τους τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους.

Η δε μητέρα υπέστη σημαντικά εγκαύματα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ασύλληπτη τραγωδία της οικογένειας έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια ενός γείτονα, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την οικογένεια. Ο γείτονας διέκρινε να βγαίνουν καπνοί μέσα από το αυτοκίνητο και αμέσως έβαλε τις φωνές, κινητοποιώντας και τους υπόλοιπους κατοίκους, οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική και έσπευσαν να βγάλουν το ζευγάρι και τα παιδιά μέσα από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, το όχημα είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες, με συνέπεια ο πατέρας και τα τρία παιδιά να βρουν μαρτυρικό θάνατο και η μητέρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο πρώτος γείτονας που αντίκρισε το φλεγόμενο αυτοκίνητο και πλησίασε για να βοηθήσει, περιήλθε σε κατάσταση σοκ, φωνάζοντας με κραυγές και δάκρυα στα μάτια: «Υπάρχουν μωρά μέσα, υπάρχουν μωρά»!

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Μπρισμπέιν επιβεβαίωσε ότι τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, βρήκαν τραγικό θάνατο στο περίεργο αυτό περιστατικό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ανάφλεξης του οχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μπρισμπέιν.