Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη η 23χρονη
κόρη του
Στίβεν Σπίλεμπεργκ


Πόσα να αντέξει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ από την κόρη του Μικαέλα;

Πρώτα έσκασε η είδηση ότι θέλει να δουλέψει στη βιομηχανία του πορνό και τώρα πώς συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.
Πιο συγκεκριμένα λίγες μόλις μέρες αφότου δήλωσε πως θέλει να γίνει πορνοστάρ, η Μικαέλα Σπίλμπεργκ συνελήφθη μετά από καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Τη σύλληψη της 23χρονης, θετής κόρης του Στίβεν Σπίλμπεργκ, επιβεβαίωσε ο 47χρονος αρραβωνιαστικός της, Chuck Pankow, στο Fox News. «Είναι αλήθεια», δήλωσε ο Chuck, προσθέτοντας πως πρόκειται για «παρεξήγηση» και χωρίς να πει κάτι παραπάνω για το τι ακριβώς συνέβη... Αρκέστηκε μόνο στο: «Κανείς δεν έχει τραυματιστεί». 

Αξιωματούχος του γραφείου του σερίφη της κομήτειας Davinson επιβεβαίωσε, επίσης στο Fox, τη σύλληψη της κοπέλας, η οποία μεταφέρθηκε στο κρατητήριο του Hill, όπου και παρέμεινε για 12 ώρες. Για την αποφυλάκισή της καταβλήθηκε εγγύηση 1.000 δολαρίων.

Η 23χρονη, θυμίζουμε, αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με την πορνογραφία, τονίζοντας πως οι γονείς της είναι στο πλευρό της, κάτι, όμως, το οποίο διέψευσε στενή φίλη της οικογένειας, λέγοντας πως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και η σύζυγός του ντρέπονται για την απόφαση της κόρης τους...