iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Είναι 84 ετών, αλλά
τυπικά για τον
νόμο μόλις 21 (vid)


Η 84χρονη που τυπικά έκλεισε τα 21 πριν από τρεις ημέρες, έλαβε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο από τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό Ράιν Ρέινολντς.

Η Αρλίν Μάρκο ανήκει στο περιορισμένο εκείνο κλαμπ των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί σε δίσεκτο έτος. Όχι, δεν είναι πως απλά γεννήθηκαν σε κάποια από τις χρονιές, σαν την φετινή, όπου ο Φλεβάρης έχει μία ημέρα παραπάνω. Η Αρλίν γεννήθηκε στις 29 Φλεβάρη.
Με τον τρόπο αυτό, η Αρλίν παρότι μητέρα 7 παιδιών, έκλεισε το περασμένο Σάββατο τα 21 της χρόνια. Γεννήθηκε στις 29 Φλεβάρη του 1936 και καθώς είχε την ευκαιρία να γιορτάζει τα γενέθλιά της μόνο κάθε τέσσερα χρόνια, το 2020 ήρθε να συμπληρώσει για εκείνη το 21ο έτος, ηλικιακό όριο που απαιτείται για έναν Αμερικανό πολίτη προκειμένου να μπορεί να πιει αλκοόλ.

Την ιδιαίτερη αυτή περίπτωση, αλλά και το γεγονός πως τυπικά φέτος μόλις γιόρτασε τα 21 της χρόνια, εκμεταλλεύτηκε ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς που αποφάσισε να την κάνει το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για το τζιν ιδιοκτησίας του, το Aviation Gin.
«Αυτή είναι η Αρλίν Μάρκο, γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 1936, σε δίσεκτο έτος. Που σημαίνει πως έχει γενέθλια μια φορά κάθε 4 χρόνια» ακούγεται να λέει ο Ρέινολντς με την 84χρονη επίσημη καλεσμένη στο βίντεο να προσθέτει: «Τυπικά, ήμουν μόλις 5 χρόνων όταν παντρεύτηκα!».
Η Αρλίν καθισμένη στην αναπαυτική της πολυθρόνα εξηγεί σε όσους παρακολουθούν το βίντεο πως χρειάστηκε να περιμένει 30.679 ημέρες ώσπου να φτάσει στην ηλικία που μπορεί νόμιμα να πίνει αλκόολ. «Απέκτησα 7 παιδιά σε δέκα χρόνια, πιστεύετε πως δεν ήθελα να πιω κάποιες φορές;» λέει χιουμοριστικά.

Η απολαυστική 84χρονη, ακολουθώντας το σενάριο του Ράιαν Ρέινολντς υποστηρίζει πως ακολούθησε τους κανόνες και έτσι δεν έβαλε αλκοόλ στο στόμα της όλα αυτά τα χρόνια. Αν και... το προσπάθησε κάποιες φορές!! «Δεν μπλέκεις όταν ακολουθείς τους κανόνες» λέει χιουμοριστικά.
Στα επόμενα πλάνα του βίντεο, η Αρλίν δοκιμάζει ένα ποτό με βάση το Aviation Gin και φαίνεται να το απολαμβάνει. Κλείνοντας το βίντεο, η 84χρονη παραδέχεται πως πριν κάνει το διαφημιστικό, δεν γνώριζε καν ποιος ήταν ο Ράιαν Ρέινολντς. «Αγνοήστε την… έχει πιει!» ακούγεται να λέει ο ίδιος ο ηθοποιός.