iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Απέκτησε δίδυμα έναν
χρόνο μετά τον θάνατο
των τριών παιδιών του


To οικογενειακό δράμα του Δανού δισεκατομμυριούχου Άντερς Χολτς Πόβλσεν είχε συγκλονίσει την υφήλιο τον περασμένο Απρίλιο, όταν έχασε τρία από τα τέσσερα παιδιά του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα.

Μέσα σε λίγα λεπτά η οικογενειακή ευτυχία του Δανού μεγιστάνα της μόδας έγινε συντρίμμια όταν ένας από τους δράστες των βομβιστικών επιθέσεων τίναξε στον αέρα στις 21 Απριλίου του 2019 το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Shangri -La στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μεταξύ άλλων η 15χρονη κόρη του Πόβλσεν, Άλμα, η 12χρονη Ανιές και ο μόλις πέντε ετών Άλφρεντ. Μόνον η 11χρονη Άστριντ κι οι γονείς της επέζησαν της τρομοκρατικής επίθεσης.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο πόνος της απώλειας έδωσε τη θέση του σε δάκρυα χαράς για τον 47χρονο ιδιοκτήτη του κολοσσού μόδας Asos.com και την 41χρονη σύζυγό του Άννε, αφού απέκτησαν δύο δίδυμα κορίτσια!
Όπως ανακοίνωσε η γραμματέας του «στις 11 Μαρτίου και μετά από μια κύηση χωρίς επιπλοκές η Άννε και ο Άντερς Χολτς Πόβλσεν έγιναν γονείς δύο υγιέστατων κοριτσιών». Το ζευγάρι, που έχει φιλικές σχέσεις και με την βασιλική οικογένεια της Δανίας, δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, πέραν μιας λιτής, τρυφερής ανακοίνωσης, όπου αναφέρουν: «Η οικογένεια καλωσορίζει από τα βάθη της καρδιάς της αυτά τα δύο μικρά θαύματα. Aνυπομονούν να γνωρίσουν τα κορίτσια και να τα υποδεχτούν ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς τους».