Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώην παίκτης του
Ολυμπιακού προπονητής
στη Σιβηρία σε μείον 35!


Ακαδημία ποδοσφαίρου στη Σιβηρία άνοιξε ο Άλμπερτ Ριέρα, o οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-11.

Ο 37χρονος Ισπανός, που αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2018, αποφάσισε να μείνει και να ζήσει στη χώρα της συζύγου της, Γιούλια, που προέρχεται από το Ομσκ, μια πόλη που βρίσκεται στα μισά της διαδρομής μεταξύ της Μόσχας και του Βλαδιβοστόκ.

«Εδώ αγαπούν το ισπανικό ποδόσφαιρο. Η τελευταία μου ομάδα ήταν η Τομ, η οποία βρίσκεται στην πόλη Τομσκ, στο κέντρο της Σιβηρίας. Αν και ποτέ δεν πήγα να παίξω, δεδομένου ότι ο σύλλογος είχε χρέη και η Ρωσική Ομοσπονδία τον εμπόδισε τελικά να αποκτήσει τελικά ποδοσφαιριστές », είπε ο Ριέρα.
«Θέλω να γίνω προπονητής. Βρίσκομαι σε επαφή με κάποιους συλλόγους. Όλοι θέλουμε να ξεκινήσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, αλλά δεν πρόκειται όλοι να γίνουμε προπονητές της Μπαρτσελόνα. Όταν ακούν για θερμοκρασίες 30-35 βαθμούς κάτω από το μηδέν, οι Ισπανοί με ρωτούν: Πώς ζεις εκεί; Αλλά είναι ένα κρύο διαφορετικό από το δικό μας. Στη Μαγιόρκα όταν πέφτει η θερμοκρασία κάτω από μηδέν, το καταλαβαίνεις στα κόκαλα, είμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και υπάρχει μεγάλη υγρασία», πρόσθεσε.