iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν
έχει τουαλέτα και
στη Μερσεντές του!


Μερικές από τις ...παλαβομάρες του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν έρχονται στο φως μετά την είδηση ότι είναι ζωντανός.

Το 2015 με εντολή του οι αρχές της Βόρειας Κορέας εξέδωσαν μια εντολή με την οποία οι άντρες πρέπει να έχουν τα μαλλιά τους όχι περισσότερο από 2 εκατοστά μακριά, ενώ οι γυναίκες υποχρεούνται να έχουν τα μαλλιά τους κομμένα καρέ. Οι νεαροί άνδρες πρέπει να έχουν το χτένισμά τους στο εκκεντρικό στυλ του ανώτατου ηγέτη, όπου οι πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού είναι ξυρισμένες και μόνο το πάνω μέρος έχει μαλλιά. Από την πλευρά τους, οι νεαρές γυναίκες πρέπει να αντιγράφουν τα χτενίσματα της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ Γιου.

Ο πιο μυστικοπαθής ηγέτης του κόσμου είναι τόσο παρανοϊκός, που δεν θέλει οι άλλοι να γνωρίζουν τις διατροφικές του συνήθειες και συνεπώς την κατάσταση της υγείας του, γι' αυτό και ταξιδεύει παντού με τη δική του τουαλέτα! Μάλιστα, το 2018, εκτός από το διπλωματικό επιτελείο και το προσωπικό ασφαλείας, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ταξίδεψε στη Σιγκαπούρη - για την ιστορικής σημασίας σύνοδο κορυφής σύνοδο κορυφής με τον Ντόναλντ Τραμπ - και με την... τουαλέτα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κιμ διαθέτει τουαλέτα ακόμη και στην προσωπική του Mercedes σε περίπτωση… ανάγκης.