iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο ευφάνταστος τρόπος
που Άγγλος αγκάλιασε
τη γιαγιά του (pic)


Ένας 29χρονος από το Στράτφορντ-Απόν-Έιβον στην Αγγλία βρήκε έναν έξυπνο τρόπο προκειμένου να μπορέσουν οι συγγενείς του και πάλι να αγκαλιαστούν, τη στιγμή που τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για τον κορωνοϊό παραμένουν σε ισχύ στη χώρα.

Ο 29χρονος Άντονι Κόβιν έφτιαξε επί της ουσίας μία κουρτίνα μπάνιου με μανίκια. Ο λόγος, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ήταν ότι του να έλειψε να αγκαλιάζει τη γιαγιά του την οποία έκανε αρκετούς μήνες να δει.

Η νέα του εφεύρεση ονομάζεται «Cuddle Curtain», και είναι μία διάφανη κουρτίνα μπάνιου με μακριά μανίκια ασφαλείας σε κάθε πλευρά που δίνει τη δυνατότητα σε δύο άτομα που στέκονται απέναντι να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο χωρίς να έρθει σε επαφή το δέρμα τους ή να ανταλλάξουν χνώτα.

Ο Άντονι δοκίμασε την κουρτίνα με τη σύζυγό του Μίριαμ πριν πάει στο σπίτι των παππούδων του και τη στήσει εκεί. Η Μίριαμ μάλιστα βιντεοσκόπησε την αξιολάτρευτη στιγμή που ο σύζυγός της και η γιαγιά του αγκαλιάστηκαν ενώ το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Σε αυτό αποτυπώνεται στιγμή προς στιγμή πόσο γιαγιά και εγγονός απόλαυσαν την ευκαιρία που είχαν να έρθουν κοντά.
Σύμφωνα πάντως με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Άντονι δήλωσε ότι τα μανίκια και η κουρτίνα απολυμαίνονται μετά από κάθε αγκαλιά ώστε να έχουν και άλλοι την ευκαιρία να την χρησιμοποιήσουν με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα φοράει γάντια μιας χρήσης για επιπλέον ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι ο Άντονι άφησε την κατασκευή του στον κήπο των παππούδων του ώστε να έχουν και τα άλλα εγγόνια και δισέγγονα την ευκαιρία να τους αγκαλιάσουν.