iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Κανένα κρούσμα
του ιού στην
Κύπρο το Σάββατο


Δεν εντοπίστηκαν κρούσματα από σύνολο 2.414 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο από τις αρχές μετά από 75 ημέρες, με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό να παραμένει 927.

«Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του υπουργείου Υγείας, από σύνολο 2,414 εργαστηριακών διαγνώσεων δεν εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού SARS-CoV-2», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter δήλωσε πως η ευσυνειδησία των πολιτών, η μάχη των επιστημόνων και των λειτουργών της πρώτης γραμμής οδήγησαν στην καταγραφή μηδενικών κρουσμάτων.

«Η ευσυνειδησία των πολιτών μας, η μάχη των επιστημόνων και των λειτουργών της πρώτης γραμμής οδήγησαν σήμερα στην καταγραφή μηδενικών κρουσμάτων Covid19 στον τόπο μας. Σας ευχαριστώ. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με συνέπεια να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας», τόνισε ο Κύπριος πρόεδρος.