iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Τραυματίστηκε στο
κεφάλι με αλυσοπρίονο
διάσημη ηθοποιός


Ατύχημα με αλυσοπρίονο είχε η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, κατά την διάρκεια εργασιών στο σπίτι της στην Βρετανία, όσο βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού.

Μιλώντας στο podcast της πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ, η 51χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε μια γρατσουνιά στο κεφάλι της ενώ χρησιμοποιούσε το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, αποφεύγοντας παρά τρίχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Αναφερόμενη μάλιστα στο περιστατικό είπε πως δεν ήταν και τόσο «συναρπαστικό».
«Είμαι καλά. Είχα ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο χθες, το οποίο μπορεί να ακούγεται πολύ συναρπαστικό, αλλά δεν ήταν. Εκτός από την γρατσουνιά στο κεφάλι, είμαι μια χαρά» δήλωσε στο podcast. Η Γκίλαρντ απάντησε στην Κέιτ Μπλάνσετ: «Να είστε πολύ προσεκτική με το αλυσοπρίονο. Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να δει γρατσουνιές και σημάδια επάνω σε αυτό».

Η διάσημη ηθοποιός, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μελβούρνη, ζει σε μια τεράστια βρετανική ιδιοκτησία αξίας 6,25 εκατομμυρίων δολαρίων, κοντά στο Κραουνμπόροου, νότια του Λονδίνου. Ζει μαζί με τον σύζυγό της, θεατρικό συγγραφέα Άντριου Άπτον και τα τέσσερα παιδιά τους, τον 18χρονος Ντάσιελ, τον 16χρονο Ρόμαν, τον 12χρονο Ιγνάτιο και την 5χρονη Έντιθ.
Εκτός από την τελευταία της τρομακτική εμπειρία, η Κέιτ Μπλάνσετ πέρασε πολύ ήρεμα την απομόνωση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχοντας μάλιστα πάρει έναν χρόνο άδεια από την δουλειά της για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο γιο της, τον Ντάσιελ, στην τελευταία του χρονιά στο σχολείο.