iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

''Μη μου μιλάτε γι αυτόν''
λέει η μητέρα του
υπόπτου της Μαντλίν


«Δεν θέλω να ξέρω τίποτα» λέει η μητέρα του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν από θέρετρο της Πορτογαλίας πριν από 13 χρόνια, την ώρα που ο 43χρονος τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την απαγωγή.

Η μητέρα του Κρίστιαν Μπρύκνερ μίλησε στην Daily Mail για τον υιοθετημένο γιο της, τον 43χρονο πλέον Κρίστιαν Μπρύκνερ που οι αρχές θεωρούν ως βασικό πλέον ύποπτο για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν από την Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλία. Όπως δήλωσε η μητέρα του, Μπριζίτ, αυτή και ο σύζυγός της Φριτζ Μπρύκνερ είχαν υιοθετήσει τον Κρίστιαν αφότου τον είχε εγκαταλείψει η βιολογική του μητέρα αλλά τον έδωσαν τελικά σε ένα ίδρυμα για παραβατικούς εφήβους λόγω της διαταραχής και της εγκληματικής του συμπεριφοράς, αφότου ο πατέρας του τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό και δεν μπορούσε πλέον να πειθαρχήσει τον υιοθετημένο γιο του. Η Μπριζίτ Μπρύκνερ δεν ήξερε τίποτα για τα φερόμενα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο 43χρονος και δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Δεν θέλω να μάθω τίποτα γι’ αυτό».
Την ίδια ώρα, οι γείτονες της οικογένειας αποκάλυψαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν προκειμένου να ελέγξουν τον νεαρό τότε Κρίστιαν ενώ αναφέρθηκαν και στο πως η μητέρα του δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στην ενοχλητική και ολοένα πιο εγκληματική συμπεριφορά του, την ώρα που φρόντιζε τον ανάπηρο σύζυγό της που υπέστη εγκεφαλική βλάβη και έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο 43χρονος πλέον Μπρύκνερ, είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚαν από την Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας το 2007. Μετακόμισε από την Γερμανία στην παράκτια πόλη της Πορτογαλίας το 1995, αφού εξέτισε μέρος της διετούς ποινής για την κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο Βουρσμπέργκ. Αφότου η αστυνομία αποκάλυψε πως ίσως συνδέεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν, ερευνάται περαιτέρω για τις εξαφανίσεις του 6χρονου Ρενέ Χάσε στο Αλγκράβε το 1996 και της 5χρονης Ίγκνα Τζέχρικε στη Γερμανία το 2015.

Το 2005, δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν, είχε βιάσει μια 72χρονη Αμερικανίδα σε μια παραθαλάσσια βίλα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Ocean Club όπου εξαφανίστηκε το 3χρονο κοριτσάκι από την Βρετανία.

Ο δικηγόρος Γιαν-Κρίστιαν Χόχμαν επιβεβαίωσε ότι εκπροσωπεί τον ύποπτο Κρίστιαν Μπ. και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το πλήρες επίθετο του πελάτη του και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Αληθεύει ότι εγώ και ο συνάδελφός μου Ντάβιντ Βόλκε τον εκπροσωπούμε, αλλά δεν θα κάνουμε επί του παρόντος κάποιο σχόλιο», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters ο Χόχμαν.