iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Κουρεύτηκε γουλί
ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
και ξαφνιάζει!


Με κούρεμα... γουλί εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που ξάφνιασε όσους τον περίμεναν χθες σε παιδιατρική κλινική στο Λονδίνο. 

Το ζήτημα της κώμης του διαδόχου του θρόνου είχε πολλές φορές απασχολήσει το βρετανικό Τύπο, ενώ ο ίδιος πολλές φορές είχε πέσει θύμα bullying από τον αδερφό του, πρίγκιπα Χάρι. 

Η απόφαση του Ουίλιαμ θεωρήθηκε γενναία καθώς ενώ πολλοί άνδρες με πρόβλημα τριχόπτωσης επιμένουν να διατηρούν τα λιγοστά μαλλιά τους, επιτυγχάνοντας ένα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. 

Το κούρεμα στοίχισε μάλλον πολύ, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να πλήρωσε 180 λίρες στο διάσημο hairstylist Τζόι Γουίλερ. 

Πάντως ο Γουίλερ δεν χρησιμοποίησε μηχανή, όπως γίνεται συνήθως, αλλά ψαλίδι. Ο κομμωτής έχει στο πελατολόγιό του διάσημα πρόσωπα όπως τον Μάικλ Κέιν και τον Μπέρνι Έκλεστοουν. 

Αν και το νέο look ξάφνιασε, στα social media πολλοί εξέφρασαν θετικά σχόλια. Πάντως τώρα, το θέμα συζήτησης έχει μεταφερθεί. Αρκετοί χρήστες παροτρύνουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να αφήσει γενειάδα, όπως άλλωστε και ο αδερφός του.