iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Νέα τούμπα
για τη Χίλαρι
Κλίντον (βίντεο)


Έχουν κάτι τα παπούτσια της, δεν έχει καθόλου ισορροπία ή απλώς δεν κοιτάει ποτέ που πηγαίνει;

Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να πέφτει συχνά και να μην γίνεται θέμα, αλλά αυτή της η πτώση στο Τζαχάζ Μαχάλ της Ινδίας δεν μπορούσε να μην γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Πάλι καλά που είχε ένα άτομο δίπλα της και στηρίχθηκε, αλλιώς χωρίς αμφιβολία η ίδια θα είχε «σκουπίσει» όλες τις σκάλες.

Για καλή της τύχη, η Κλίντον δεν χτύπησε ούτε έπεσε κάτω την πρώτη φορά, καθώς στηρίχθηκε από δύο άντρες, οι οποίοι δεν την άφησαν να πέσει ούτε μετά από μερικά δευτερόλεπτα που ξανα γλίστρησε.

Η τούμπα αυτή, λοιπόν, δεν είναι η πρώτη της Χίλαρι Κλίντον, καθώς η ίδια έχει χάσει την ισορροπία της πολλές φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας στάσης της προεκλογικής εκστρατείας του Αυγούστου του 2016 στη Νότια Καρολίνα, έχασε το βήμα της ανεβαίνοντας μια σκάλα.

Το 2016 είχε βέβαια ακόμη δύο πτώσεις. Η μία ήταν πριν μπει στο αυτοκίνητό της μετά από μία εκδήλωση προς τιμή των θυμάτων της 11 Σεπτεμβρίου και η άλλη σε ξενοδοχείο του Λονδίνου όπου έπεσε επειδή έτρεχε με τα τακούνια  κι έτσι έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της.

Βέβαια η πιο επική τούμπα της ήταν το 2011 την στιγμή που ανέβαινε την σκάλα του αεροπλάνου, παραπατώντας στο τελευταίο σκαλί και πέφτοντας στο πάτωμα.

Πτώση είχε και το 2009, όταν πήγαινε να δει τον τότε πρόεδρο Ομπάμα, όπου σε μία σκάλα έπεσε κι έτσι εξάρθρωσε τον ώμο της.

Αυτή είναι η τελευταία της... "σαβούρδα"