iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Πούτιν άφησε την
πρόεδρο της Κροατίας
να γίνει μούσκεμα


Υπό καταρρακτώδη βροχή στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, έγινε η απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία που νίκησε με 4-2 την Κροατία. Στην εξέδρα που είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο, πήγε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ - Κιττάροβιτς, που είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα μαζί τον αγώνα.

Ωστόσο, την ώρα που οι αρχηγοί των κρατών  άρχισαν να δίνουν τα μετάλλια και να συγχαίρουν τους παίκτες, άνοιξαν οι ουρανοί και όλοι έγιναν μούσκεμα. Προσπαθούσαν όμως να δείξουν ατάραχοι αφού τους απαθανάτιζαν δεκάδες κάμερες και τους έβλεπε σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης. Μάλιστα για λίγα λεπτά, ένα άντρας της ασφάλειας του Πούτιν έφερε μία μόνο ομπρέλα για να προστατεύσει μόνο τον πρόεδρο της χώρας από τη βροχή με αποτέλεσμα οι άλλοι δύο ηγέτες να βρέχονται... ανενόχλητα. Και μάλιστα η κυρία!

Το θέαμα ήταν περίεργο ώσπου ύστερα από λίγο οι υπεύθυνοι κατάλαβαν πως η χειρονομία αυτή ήταν άκομψη και έφεραν και άλλες ομπρέλες. Το κακό όμως είχε ήδη γίνει. Η διαδικασία της απονομής επιταχύνθηκε λόγω του καιρού και μόλις οι παίκτες της Γαλλίας πήραν το χρυσό τρόπαιο για να το σηκώσουν, οι τρεις επίσημοι εξαφανίστηκαν τρέχοντας από την εξέδρα για να γλιτώσουν από την βροχή!