iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Τρώει πίτσα
εδώ και 37
χρόνια κάθε βράδυ!


H μανία του αυτή ξεκίνησε σε ηλικία 4 ετών και 10 από τα 41 χρόνια της ζωής του, έτρωγε πίτσα και για μεσημεριανό.

Αν νομίζετε οτι σας αρέσει η πίτσα και θα μπορούσατε να τρώτε σχεδόν κάθε μέρα, τότε να σας γνωρίσουμε έναν Μάικ Ρόμαν, ο οποίος εδώ και 37 χρόνια το κάνει κάθε βράδυ. Ναι καλά διαβάσατε, τρώει πίτσα κάθε βράδυ για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες!

Και να ήταν μόνο αυτό; Θα περίμενε κανείς πως για να υπάρχει ποικιλία και να μην τις βαριέται, θα επέλεγε διάφορους συνδυασμούς: Μαργαρίτα, special, ζαμπόν-μπέικον ή μπάρμπεκιου... Λάθος. Η επιλογή του είναι συγκεκριμένη: σάλτσα τομάτας και τυρί.

Ο 41χρονος μίλησε για αυτό του το κόλλημα στο podacast «New Theory», ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Τότε δοκίμασε για πρώτη φορά και έκτοτε κόλλησε, τρώγοντας για μεσημεριανό ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και το βράδυ πίτσα.

Αυτό συνεχίστηκε σε όλη την παιδική και την εφηβική του ηλικία, μέχρι που έπιασε δουλειά, με αποτέλεσμα για 10 χρόνια να τρώει και για μεσημεριανό πίτσα. Ευτυχώς τώρα έχει επιστρέψει πίσω στο σάντουιτς με το φυστικοβούτυρο.

Σε ερώτηση για το αν έχει φάει ποτέ κάτι άλλο για βραδινό, η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική, ενώ όταν ο  Tom La Vecchia τον ρώτησε για το τι έγινε στον γάμο του, απάντησε: «Έφαγα πίτσα. Όπως πίτσα έτρωγα και στην Αρούμπα που πήγε για μήνα του μέλιτος», είπε.