iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

''Τα δίνει όλα'' για
να βρει γαμπρό
στην κόρη του (εικόνα)


Πολλές χιλιάδες ευρώ και μεγάλη ακίνητη περιουσία προσφέρει πολυεκατομμυριούχος γαιοκτήμονας στην Ταϊλάνδη προκειμένου να βρει τον ιδανικό γαμπρό για την κόρη του.

Ο λόγος για τον 58χρονο Arnon Rodthong, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου αγροκτήματος φρούτων στην Ταϊλάνδη και αποφάσισε να αποκαταστήσει την μικρότερη κόρη του, 26 ετών.

Το θέμα προκαλεί μεγάλη εντύπωση στην Ταϊλάνδη, καθώς εκεί συνηθίζεται ο γαμπρός να προσφέρει προίκα στη νύφη, ωστόσο ο Rodthong προτίθεται να δωρίσει στο γαμπρό περίπου 290.000 ευρώ, με τα ακίνητά του, μεταξύ των οποίων και το αγρόκτημα φρούτων.

Ο Rodthong αναφέρει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την εθνικότητα του ιδανικού συζύγου για την κόρη του, αρκεί να «εργάζεται σκληρά και κάνει την κόρη του ευτυχισμένη».

«Θέλω κάποιον να φροντίσει την επιχείρησή μου. Δεν θέλω ένα άτομο με πτυχίο ή πτυχίο φιλόσοφου. Θέλω έναν επιμελή άνθρωπο. Απλώς θέλω κάποιον να δουλεύει σκληρά. Αυτό είναι όλο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η 26χρονη κόρη του Rodthong, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την πρωτοβουλία αυτή του πατέρα της, όμως, όταν την έμαθε, δήλωσε πρόθυμη να δεχτεί τον γαμπρό που θα επιλέξει για εκείνη. Μάλιστα, σημείωσε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την προίκα της, προκειμένου να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στην Κορέα.

Παρόλο που ο λόγος για τον οποίον ο πολυεκατομμυριούχος αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή για τον κατάλληλο γαμπρό για την κόρη του δεν έχει γίνει κατανοητός, φαίνεται πως ο Rodthong επιθυμεί η κόρη του να φέρει απογόνους που θα συνεχίσουν τη δουλειά και θα πάρουν την περιουσία του.