iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν
θα σπουδάσει
δικηγόρος!


Η Κιμ Καρντάσιαν έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν έχει να κάνει ούτε με την ριάλιτι σειρά ούτε με προϊόντα καλλυντικών ή κάτι αντίστοιχο. Η διάσημη τηλεπερσόνα θέλει να γίνει δικηγόρος!

Προσπαθήστε να φανταστείτε την Κιμ Καρντάσιαν με κοστούμι, αυστηρό στιλ χωρίς την πληθωρική της εμφάνιση, να αγορεύει σε μια δικαστική αίθουσα! Μάλλον αδύνατον. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue, η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος ποινικού δικαίου και σκοπεύει να δώσει εξετάσεις το 2022.

 

Η διάσημη τηλεπερσόνα ξεκίνησε την τετραετή μαθητεία της σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο το περασμένο καλοκαίρι, περίπου την ίδια εποχή που συνέβαλε στην απελευθέρωση από την φυλακή της Άλις Μαρί Τζόνσον. 
Η 63χρονη βρισκόταν σε φυλακή της Αλαμπάμα καταδικασμένη για ναρκωτικά από το 1996 και η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο για να υποστηρίξει την υπόθεσή της. Ο πρόεδρος τελικά υπέγραψε την απελευθέρωση της Τζόνσον.

Μιλώντας για την απόφασή της να εμπλακεί με την νομική, η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε στο περιοδικό Vogue : «Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ καλά όλο αυτό. Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε για συμβουλές προκειμένου να βοηθήσω να αλλάξει το σύστημα της επιείκειας και βρέθηκα να κάθομαι στην αίθουσα Ρούσβελτ με έναν δικαστή που είχε καταδικάσει εγκληματίες και πολλούς πραγματικά ισχυρούς ανθρώπους κι εγώ απλά καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν: ‘Διάολε. Πρέπει να μάθω περισσότερα’».