iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Βρήκε δεμένο σκυλί
σε κολόνα και
το υιοθέτησε (εικόνα)


Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένας 43χρονος άντρας από το Χαλ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος κάνοντας τον καθιερωμένο πρωινό του περίπατο εντόπισε ένα εγκαταλελειμμένο μπόξερ, δεμένο κι παρατημένο δίπλα σε μία κολόνα φωτισμού.

Ο Γκράχαμ Ντόμπσον κοντοστάθηκε αμέσως δίπλα στο αρσενικό μπόξερ, το βλέμμα και η στάση του οποίου μαρτυρούσε σε απόλυτο βαθμό τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν μέσα του εκείνη τη στιγμή, γνωρίζοντας ότι το αφεντικό του, τον είχε παρατήσει στην μοίρα του.

Αφού του έδωσε λίγο νερό και μερικές λιχουδιές που αγόρασε από παρακείμενο κατάστημα, άρχισε να αναζητά περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ λίγη ώρα αργότερα ιδιοκτήτες καταστημάτων κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το σκυλί, του ανέφεραν ότι είδαν έναν άντρα να το δένει στην κολόνα και να απομακρύνεται με γρήγορο βήμα, χωρίς έκτοτε να επιστρέψει.Ο Ντόμπσον αντιλήφθηκε αμέσως ότι βρισκόταν ενώπιον ενός ακόμα κρούσματος εγκατάλειψης σκύλου και τότε πήρε την απόφαση που θα άλλαζε ριζικά τόσο τη δική του όσο και τη ζωή του άτυχου μπόξερ.

Αφού πήρε το απαραίτητο Ok από τη σύζυγό του, αποφάσισε χωρίς να το πολυσκεφτεί να υιοθετήσει ο ίδιος το πανέμορφο σκυλί, με τη σύμφωνη γνώμη του τοπικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στο οποίο και απευθύνθηκε ώστε να πάρει την σχετική έγκριση.

Πλέον, ο Μαξ όπως «βαφτίστηκε» από το ζευγάρι ζει ανέμελες στιγμές με την καινούργια του οικογένεια, ελπίζοντας να μην βρεθεί ποτέ ξανά στην σπαρακτική θέση που βρισκόταν δεμένος στην κολόνα και παρατημένος από εκείνον που απέτυχε οικτρά να του δώσει την αγάπη και τη στοργή που τόσο χρειαζόταν