iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Δύσκολη η κατάσταση
της υγείας του
Λάρυ Κινγκ


Δύσκολες στιγμές περνάει ο πασίγνωστος παρουσιαστής, Λάρι Κινγκ.

Σύμφωνα με το TMZ έπαθε καρδιακή προσβολή την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του. Ο ίδιος τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί την ίδια μέρα σε αγγειογραφία, η οποία και έγινε με επιτυχία. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, ο Λάρι Κινγκ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ωστόσο, η υγεία του είναι ήδη αρκετά βεβαρημένη.

To 1987 είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και έκανε χειρουργική επέμβαση bypass. Έκτοτε έκοψε «μαχαίρι» την νικοτίνη: σταμάτησε να καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα κι έχασε αρκετό βάρος.Τα τελευταία 30 χρόνια ο Κινγκ είχε προβλήματα με την καρδιά του και όχι μόνο... 

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Αμερικανός δάσκαλος της δημοσιογραφίας ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεση κακοήθους όγκου. Επίσης, ο διάσημος παρουσιαστής πάσχει από διαβήτη τύπου 2. 

Ο Λάρι Κινγκ υπηρέτησε επί 60 χρόνια το δημοσιογραφικό λειτούργημα.Έχει πάρει συνεντεύξεις απ' όλους τους προέδρους των ΗΠΑ - από τον Ρίτσαρντ Νίξον έως τον Μπαράκ Ομπάμα.

Έχει στο ενεργητικό του οκτώ γάμους και επτά διαζύγια. Η τελευταία του σύζυγος είναι η ηθοποιός Shawn Southwick-King. Από τους γάμους έχει αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά.