iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Νέα στοιχεία για
την απαγωγή της
Μαντλίν το 2007


Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν από παραθεριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2007, προέκυψαν από την έρευνα της Scotland Yard και των πορτογαλικών εισαγγελικών αρχών.

Όπως διέρρευσε από έγκυρη πηγή της βρετανικής υπηρεσίας και επιβεβαιώθηκε από πηγή στην Πορτογαλία, το διάστημα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν, που σήμερα θα ήταν 16 ετών, στο ίδιο θέρετρο είχε ταξιδέψει ως τουρίστας ένας γνωστός παιδόφιλος, το όνομα του οποίου, ωστόσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς χαρακτηρίζεται ύποπτος και όχι ένοχος.

Οι υποψίες των επιθεωρητών της Scotland Yard και των πορτογαλικών αρχών, έχουν επικεντρωθεί προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ελέγχεται, ενώ συγκεντρώνονται πληροφορίες από πολλές πηγές, καθώς και μαρτυρίες. Ο γνωστός παιδόφιλος βρισκόταν το ίδιο διάστημα στο θέρετρο Praia da Luz. Εκείνες τις ημέρες, εκτός από την περίπτωση της μικρής Μαντλίν, υπήρξαν αναφορές για άλλες 28 περιπτώσεις παρενόχλησης μικρών παιδιών. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο παιδόφιλος φορούσε μάσκα και εισέβαλλε στα δωμάτια των παιδιών από την μπαλκονόπορτα, όπως προφανώς συνέβη και στην περίπτωση της Μαντλίν Μακάν.