iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Δ. Δελτσίδης:
Άψογη η συνεργασία
με τον Β. Μπουρνού


Καλά τα είπε ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς στην εκπομπή "επί 2" στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 που ήταν καλεσμένος στο πάνελ μαζί με βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων για το θέμα της ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Μπουρνούς μίλησε γιά πολύ καλή συνεργασία με τις τοπικές αρχές Ασφαλείας, το Τμήμα Ασφαλείας και το Αστυνομικό Τμήμα, επιβεβαίωσε κάποιες περιπτώσεις παραβατικότητας κυρίως κλοπών στον ορεινό όγκο της περιοχής και σημείωσε πως οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους με ελλιπή μέσα και λιγότερο προσωπικό από αυτό που χρειάζεται.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας να σχολιάσει τη συνέντευξη του κ. Μπουρνού. Ο αστυνόμος β' Δημήτρης Δελτσίδης επισήμανε την άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τον κ. Μπουρνού. "Όποτε χρειαστήκαμε βοήθεια μας την παρείχε αμέσως" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δελτσίδης. "Όντως με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα κάνουμε με αυταπάρνηση τη δουλειά μας που είναι η Ασφάλεια των πολιτών σε Ραφήνα και Πικέρμι".