Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιερέας πέταξε
ψιλά σε βουλευτή
του ΣΥΡΙΖΑ!


Ιερέας αμέσως μετά το τέλος της θείας λειτουργίας φορώντας ακόμα τα άμφια, μέσα στην εκκλησία στο χωριό Φλατσιά της Χίου, επιτέθηκε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο βουλευτής βρισκόταν στην εκκλησία παριστάμενος σε 40ήμερο μνημόσυνο προσωπικού και πολιτικού του φίλου. 

Αμέσως μετά το τέλος της προσευχής και ενώ ο κ. Μιχαηλίδης συλλυπείτο τους συγγενείς του εκλιπόντος, ο ιερέας πήγε τρέχοντας στο παγκάρι, πήρε μια φούχτα κέρματα, τα οποία στη συνέχεια πέταξε στο πρόσωπο του βουλευτή, φωνάζοντας «πάρτα τα 30 αργύρια για τα οποία πούλησες την Μακεδονία. Προδότη να φύγεις από εδώ. Έξω από την εκκλησία». 

Ο βουλευτής προκειμένου να αποφευχθεί επεισόδιο αποχώρησε από το ναό. 

Ο κ. Μιχαηλίδης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας ότι θα καταθέσει έγγραφη αναφορά για αυτό στο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο την οποία θα κοινοποιήσει και στην Ιερά Σύνοδο. Όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης μάλιστα «το γεγονός επισείει και σοβαρές ποινικές ευθύνες».

Ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με δήλωση του στη χιώτικη ιστοσελίδα alithia σχετικά με το συμβάν: «Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού».