Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις ένοπλες
ληστείες
στα Εξάρχεια


Τρεις ένοπλες ληστείες έγιναν μέσα σε λίγες ώρες από μία στα Εξάρχεια, με την κατάσταση στην περιοχή να παραμένει ανεξέλεγκτη.

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, πραγματοποιήθηκαν τρεις ένοπλες ληστείες στις οδούς Κωλλέτη, Στουρνάρη και Σουλτάνη, την Τρίτη. Η πρώτη ληστεία έγινε σε φροντιστήριο στην Οδό Κωλλέτη στα Εξάρχεια, στις 14:10 το μεσημέρι, όταν και ο χώρος ήταν γεμάτος καθηγητές και προσωπικό. «Μπήκανε δυο αλλά επειδή η πόρτα ανοίγει με μπουτόν, σπάσανε με την κάνη του όπλου το τζάμι , βάλανε το χέρι μέσα, μπήκανε και ο ένας στεκόταν μπροστά με το όπλο απειλώντας και ο άλλος κατέβηκε στο λογιστήριο και ζήτησε λεφτά», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο Star. Ερωτηθείς για το πόσα πήρε, απαντά: «50 ευρώ, Και σε έναν καθηγητή που πλησίασε του είπαν φύγε θα σε πυροβολήσω στα πόδια».

Οπως μεταδίδει το Star, οι δύο ένοπλοι κρανιοφόροι αμέσως μετά χτύπησαν τουριστικό γραφείο στην οδό Στουρνάρη, ενώ έπειτα στο στόχαστρο βρέθηκε σουπερμάρκετ στην οδό Σουλτάνη στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, στο σουπερμάρκετ των Εξαρχείων εισέβαλαν περίπου 7-8 άτομα, κρατώντας ξύλα και καδρόνια στα χέρια, απειλώντας τους ταμίες του καταστήματος. Αφού πήραν τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή.