iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Σκότωσε με
σφυρί 63χρονη
στο σπίτι της


Σοκ προκαλεί η απολογία του 31χρονου για τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει την 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.

Ο ψυκτικός οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, όπου υποστήριξε πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής και δεν υπήρχε δόλος. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (12/06) στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και τότε εκείνος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.

Καλαμαριά: Αυτός είναι ο λόγος που ο ψυκτικός χτύπησε μέχρι θανάτου την 63χρονη γυναίκα
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, o 31χρονος ψυκτικός φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν για ένα μερεμέτι επιπλέον που του ζήτησε τη 63χρονη. Όπως ισχυρίζεται, ενώ έκανε τη συντήρηση στο κλιματιστικό, το θύμα του ζήτησε να συνδέσει και τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης. Εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας της ότι ήταν αδύνατο να κάνει αυτό που του ζητούσε εκείνη την ώρα γιατί είχε κι άλλα ραντεβού. Της είπε, μάλιστα, να τηλεφωνήσει στην εταιρία, για να κλείσει νέο ραντεβού.


Όπως είπε ο 31χρονος, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη σύνδεση εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι δύο τους να λογομαχήσουν έντονα. Ακόμα, όπως ισχυρίζεται, όταν πήγε να φύγει, τα βαριά λόγια συνόδευσαν σπρωξίματα και χτυπήματα από τη μεριά της γυναίκας, ενώ ο ίδιος, εν βρασμώ ψυχής όπως λέει, χτύπησε τη γυναίκα με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πόσα χτυπήματα κατάφερε εναντίον της ώστε να προέλθει ο θάνατός της.