iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

''Με έκλεψαν''
καταγγέλλει η
Ζωή Κωνσταντοπούλου


Έξαλλη είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν φτάνει που δεν την ήθελαν στο debate, που πλέον όμως είναι παρελθόν, τώρα της κλέβουν -όπως λέει- και τα σήματα του κόμματός της και τη γραμματοσειρά με τα συνθήματα.

Τι συνέβη; Οι αφίσες της Πλεύσης Ελευθερίας και τα έντυπα του κόμματος για τις εκλογές, χρησιμοποιούν τρίγωνα με διάφορα χρώματα, κυρίως μωβ, για να διακοσμίσουν το προεκλογικό υλικό. Οταν εμφανίστηκαν αφίσες και έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, με το σήμα του κόμματος σε τριγωνικό σχήμα, η κ. Κωνσταντοπούλου θεώρησε ότι υπήρξε θύμα κλοπής.

Μετά όμως ήρθε και η συνέχεια. Αφού εντόπισε ότι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα τρίγωνα, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΚΚΕ, χρησιμοποιούν την πρωτότυπη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί για τις αφίσες της η Πλεύση Ελευθερίας. Θυμωμένη, έγραψε στο twiiter την σπόντα της για τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν θέλει και αυτός να χρησιμοποιήσει την γραμματοσειρά της Πλεύσης Ελευθερίας να της στείλουν μήνυμα να τους την δώσει. Και μάλιστα δωρεάν όπως γράφει. Αφού τώρα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και έξοδα λόγω μετακόμισης...Προφανώς εννοεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΚΕ χρησιμοποιούν τα τρίγωνά μας στα σήματά τους!Πρωτότυποι όπως το πρόγραμμά τους! ΝΔ-ΚΚΕ γράφουν πια με τη γραμματοσειρά της Πλεύσης απ´όταν ξεκίνησε. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μου στείλει μνμ, για να μην την ψάχνουν. Σ´αυτούς τη δίνουμε δωρεάν,έχουν κ έξοδα μετακόμισης.